Pastorets 2023

Torna l’espectacle del Nadal a la Conca de Barberà: els Pastorets de l’Espluga de Francolí, de caràcter biennal -es representen cada dos anys-, es podran veure aquest 2023 els dies 25 i 30 de desembre.

Prop d’un centenar de persones participen a un espectacle que combina els valors tradicionals del teatre popular i els decorats històrics amb les innovacions en il·luminació, pirotècnia, projeccions, efectes especials com foc i neu, música amb una orquestra en directe i un muntatge adaptat als nous temps que, amb els tocs d’humor característics i un vestuari i caracterització del segle XXI, suposen un gran reclam per espectadors d’arreu del territori.

A l’Espluga de Francolí es representen Pastorets des de 1886. 

Compra les entrades pel dia de Nadal

Compra les entrades pel 30 de desembre

  

Més informació: www.pastoretsdelespluga.cat