Presentació del llibre “Potser sí…”

L’escriptor Josep Vallverdú va tornar, el passat diumenge 5 de novembre a l’Espluga, per presentar el seu nou llibre, “Potser sí…”, un recull dels articles i ninots que ha publicat a la revista local El Francolí d’ençà del 1986. El volum és fruit de la col·laboració entre l’Editorial La Musca i el Casal de l’Espluga, que així mateix coorganitza l’acte al costat de l’Ajuntament. La presentació va comptar amb la intervenció de la comissària de l’Any Vallverdú, Carme Vidalhuguet, i va cconsistir en un col·loqui sobre el llibre entre el mateix Josep Vallverdú i el prologuista del recull, Josep-Lluís Carod-Rovira. L’acte va ser moderat pel coordinador de l’obra, Òscar Palau. Va tancar l’acte una píndola musical de la també espluguina Anna Amigó.


Mira el vídeo de la presentació del llibre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *